NFL Draft 2013 Mock draft – Søren Hygum Hansen 1.0

Hvem vælger Kansas City med topvalget, hvis det ikke er Luke Joeckel? Er der plads til Geno Smith? Og hvilke store navne falder ned gennem runden? Få svarene i Søren Hygum Hansens første mock draft inden 2013-draften.

Med små tre uger til draft day er der – traditionen tro – stadig mange løse ender. Her er derfor et meget foreløbigt bud på første runde.

Jeg har ingen quarterbacks med i mock draften, men jeg tror, at Geno Smith og måske en anden quarterback (Matt Barkley?) kan blive valgt i top 20. Jeg forventer, at et hold handler op efter én af de to, men da min mock draft er uden handler, ryger de gennem systemet.

Enig eller uenig? Fyr løs på Twitter til @shygumhansen

1. Kansas City Chiefs – OT Eric Fisher, Central Michigan
Chiefs kan vælge mellem Fisher og Joeckel. Jeg tror, at de snupper Fisher, der har en større upside end Joeckel – det er min fornemmelse. Spørgsmålet er så, hvad de gør ved Branden Albert?

2. Jacksonville Jaguars – DE Dion Jordan, Oregon
Jaguars kan også tage Sharrif Floyd. Jordan er en eksplosiv ”edge rusher”, der er sammenlignet med Aldon Smith. Han har All-Pro-potentiale, hvis han lever op til sit enorme talent for et hold, der længe har jagtet en farlig trussel fra ydersiden.

3. Oakland Raiders – DT Sharrif Floyd, Florida
Raiders savner playmakers over hele linjen og ikke mindst i forsvaret. Hvis Floyd bliver så god, som mange forventer, får Raiders en Warren Sapp-type lineman. Han vil hjælpe resten af defensiven.

4. Philadelphia Eagles – OT Luke Joeckel, Texas A&M
Joeckel falder ned til Eagles og den nye head coach Chip Kelly, der er nødt til at opgradere en aldrende, skadesplaget angrebslinje. I Joeckel får han en potentiel Pro Bowler, der kan starte i ti år.

5. Detroit Lions – DE Ziggy Ansah, BYU
Lions snupper supertalentfulde, men upolerede Ziggy Ansah, der vil passe perfekt til Jim Schwartz’ ”Wide 9”-defensive linjesystem. Dee Milliner er også en mulighed, men Lions kan vente til anden runde med at vælge en cornerback og savner i uhørt grad en defensive end – p.t. er Ronnell Lewis og Jason Jones de to starters.

6. Cleveland Browns – CB Dee Milliner, Alabama
Milliner havner hos Browns, hvor han sammen med Joe Haden vil danne en ekstremt talentfuld cornerback-duo, som vil gøre Browns-forsvaret markant bedre i de kommende år.

7. Arizona Cardinals – OT Lane Johnson, Oklahoma
Jeg kan sagtens se Cardinals vælge en guard som Chance Warmack eller Jon Cooper, for holdets guards var i 2012 (om muligt…) lige så elendige som holdets offensive tackles. Men Lane Johnsons position er vigtigere. En quarterback er en joker på dette valg.

8. Buffalo Bills – OG Chance Warmack, Alabama
Bills har fundet en quarterback i Kevin Kolb, og derfor ryger Geno Smith også forbi ottendevalget – det er p.t. min forventning. Holdets 94-årige ejer Ralph Wilson har ikke råd til at lade holdet opfostre en quarterback som Smith – han vil vinde her og nu, som nogle af de seneste års megainvesteringer har vist. Bills kan også vælge Jonathan Cooper her – afhængig af hvilken af de to guards, der er højst på holdets bræt.

LÆS MERE PÅ NÆSTE SIDE…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *