Knappes tidl. træner: Hans bedste football er foran ham

Det var en meget upoleret, men talentfuld og yderst arbejdsom spiller, der i 2011 kom til University of Connecticut fra Danmark, og som nu kan blive valgt i NFL-draften.

Det fortæller danske Andreas Knappes nu tidligere head coach hos Connecticut, Bob Diaco, i et interview med Draftday.dk – her én måned før NFL-draften.
– Han kom til os som en meget upoleret spiller, men han har nogle meget stærke evner, og så formåede han at raffinere sit spil i sine sidste år hos os, fortæller Diaco, der nu er nyudnævnt defensiv koordinator hos Nebraska, til Draftday.dk.

Træneren siger, at Knappe har et “fantastisk potentiale”, og at hans “bedste football er foran ham”. Den 6 fod 8 inches-høje offensive lineman leverede nogle flotte workout-data ved sin Pro Day i sidste uge, men måtte afbryde den før tid på grund af en skade.

LÆS: NFL Draft Rankings 2017

Bob Diaco peger på, at Knappes arbejdsmoral er en afgørende faktor bag hans fremdrift, der nu har ført til, at Knappe er på kanten til draften – efter at han for bare få år siden spillede for Triange Razorbacks i den danske nationalliga.
– Han havde en ærlig kærlighed til og passion for football og hans hold, fortæller Diaco.

Han kalder samtidig Andreas Knappe for en “god kommunikator”. Og igen og igen henviser han til danskerens person som den store årsag til Knappes potentielle NFL-fremtid.
– Han sætter en stor ære i alt, hvad han gør, siger Diaco til Draftday.dk.

Det er – som skrevet – stærkt usikkert, om Andreas Knappe bliver valgt i draften. Men uanset hvad mener Bob Diaco, at hans tidligere spiller har opnået meget.
– Andreas er allerede en rigtig god succes-historie, og det vil kun gøre historien endnu bedre, hvis han bliver valgt i draften og får en professionel karriere, forklarer han.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *