Jacob Nørtov – Mock draft draft day

24. Pittsburgh Steelers – ILB Dont’a Hightower, Alabama
Cordy Glenn vil også være i spil, men Hightower giver allermest mening. Kan overtage for James Farrior i midten og rushe på tredje downs.

25. Denver Broncos – DT Michael Brockers, LSU
Brockers kan gå langt højere, men han kan også falde til Broncos. De er på udkig efter en running back og wide receiver, men Martin er taget, og Stephen Hill er en smule for højt. Brockers opgraderer løbeforsvaret med det samme og giver langtsigtet potentiale.

26. Houston Texans – OG Cordy Glenn, Georgia
Texans har mistet flere offensive linemen, og derfor har Glenn længe været i spil. Kan starte på guard og giver sikkerhed som reserve på tackle.

27. New England Patriots – WR Kendall Wright, Boise State
Sidste år kørte Patriots Nate Solder igennem en workout i 11. time. Det samme er sket med Wright. Endnu en eksplosiv playmaker til offensiven.

28. Green Bay Packers – DT Devon Still, Penn State
Packers er på udkig efter hjælp til den defensive linje. Det giver Still, der kan spille både 3-tech og 5-tech og giver Packers masser af alsidighed.

29. Baltimore Ravens – OG Kevin Zeitler, Wisconsin
Center Peter Konz kan være i spil, men Zeitler er en “plug and play”-spiller, der kan smides ind og starte fra dag ét på sin bedste position.

30. San Francisco 49ers – OLB Bruce Irvin, West Virginia
Et “ukendt” hold fløj Irvin ind i går og lovede ham, at de ville vælge ham i første runde. 49ers har længe sagt, at de vil tage en spiller, som ingen anden tager. Tilfældighed?

31. New England Patriots – S Harrison Smith, Notre Dame
Patriots går med den næst bedste safety i klassen og får en scheme-alsidig spiller, der kan bruges som starter allerede som rookie.

32. New York Giants – DE Andre Branch, Clemson
New Yorkerne vil også kigge på offensive linemen, men meldinger går på Branch. Osi Umenyiora er snart væk, og der er brug for nyt, ungt talent.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *