Jacob Nørtov – Mock draft draft day

Denne endelige mock draft har uden tvivl været den sværest at lave i mange, mange år. Nogle valg har været lige til, mens andre har været totalt umulige at forudse.

Specielt i toppen har det været svært, og i skrivende stund, så ved Minnesota Vikings og Cleveland Browns fortsat ikke, hvad de gør.

Derfor kan hele læsset vælte!

Men det er jeg forberedt på, og grundlæggende føler jeg, at jeg har godt fat i den røde tråd igennem første runde. Jeg ved godt, at der kommer trades, og det vil slå mock’en ud af kurs, men her er mit absolut bedste bud på, hvordan de 32 valg fordeler sig.

1. Indianapolis Colts – QB Andrew Luck, Stanford
Kendt i måneder. Colts får deres nye franchise quarterback, og lad os ikke dvæle mere ved det.

2. Washington Redskins (f/Rams) – QB Robert Griffin III, Baylor
Mike Shanahan sagde onsdag, at der er 99,99 procent chance for, at de vælger Griffin III. Jeg siger, der er 100 procent chance.

3. Minnesota Vikings – CB Morris Claiborne, LSU
Jeg har de sidste dage på Twitter kæmpet for, at Matt Kalil ikke skulle være valget. I en pass happy NFC North giver Claiborne mening. Men jeg vil ikke 100 procent afvise Kalil.

4. Cleveland Browns – WR Justin Blackmon, Oklahoma State
Browns-medier er uenige, og det kan ligeså godt blive Trent Richardson. Det bør det måske være, men Tom Heckert vil finde sin running back senere. Blackmon er valget.

5. Tampa Bay Buccaneers – RB Trent Richarson, Alabama
Bucs bliver den helt store vinder. De får præcis den spiller, de har håbet på hele vejen. Med mindre St. Louis Rams trader op med Browns.

6. St. Louis Rams – OT Matt Kalil, USC
Jason Smith har været et bust, Roger Saffold bare ok. Kalil vil give Rams endnu en bookend tackle. Buffalo Bills vil meget gerne have Kalil, hold øje med trade.

7. Jacksonville Jaguars – DE Whitney Mercilus, Illinois
Jeg havde faktisk Mercilus til Jaguars i min første mock draft, efter han havde blæst defensive line coach Joe Cullen omkuld (Derrick Harvey-finten). Illinios-connection til ejer Kahn.

8. Miami Dolphins – QB Ryan Tannehill, Texas A&M
Den burde være god nok, men man ved aldrig med Dolphins og quarterbacks. Rygter siger dog, at ejer Stephen Ross vil have Tannehill. Quinton Coples er backupplanen.

Læs videre om valgene 9-16…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *