Jacob Nørtov – Mock draft 2.0

Det her er altid den værste mock draft. To uger før det hele går i gang er der masser af rygter men ikke noget særlig holdbar information. De bedste insiders og kilder kommer først rigtigt på banen i de næste uger, og så vil vi se flere forskydninger.

Men her er mit bedste bud lige nu på de 32 valg i første runde.

1. Indianapolis Colts – QB Andrew Luck, Stanford
Jeg holder mig fortsat til Andrew Luck og er nu ret sikker på, at han er valget over Robert Griffin III. Ejer Jim Irsay har indikereret, at holdet har været låst på Luck i lang tid, og det harmonerer med meget af det, som insiders har rapporteret. “It’s a Luck!”

2. Washington Redskins – QB Robert Griffin III, Baylor
Med Luck af brættet tager Redskins den næste quarterback i rækken. Baylors Robert Griffin III er et perfekt fit til Mike Shanahans system. Klogt træk af Redskins, der finder deres franchise quarterback.

3. Minnesota Vikings – OT Matt Kalil, USC
Som ventet er der mere og mere buzz om Vikings’ valg, men jeg tror ikke, de ender med at handle valget. Justin Blackmon, cornerback Morris Clairborne, Matt Kalil og et “surprise”-valg som en defensive tackle kan også være i spil. Jeg går fortsat med Kalil, fordi det ikke giver nogen mening at takke nej til en blue chip-tackle.

4. Cleveland Browns – RB Trent Richardson, Alabama
I min sidste mock havde jeg Justin Blackmon til Browns, men nu hedder valget Trent Richardson. Browns er indstillet på at opgradere deres angreb ved at skaffe playmakers på offensiven, og Richardson er bare i en anden klasse end Blackmon. Den bedste back der er kommet ud af college siden Adrian Peterson.

5. Tampa Bay Buccaneers – CB Morris Claiborne, LSU
Bucs håber på, at Richardson falder til dem, men når han ikke gør det, giver Claiborne al mulig mening. Claiborne er beskrevet som en bedre “ren” cornerback end Patrick Peterson der gik i top fem sidste år, og han vil være en kærkommen tilføjelse til holdets secondary.

6. St. Louis Rams – DT Fletcher Cox, Mississippi
Rams er et af de hold, der er sværest at læse lige nu, og de kan gå enten wide receiver eller defensive tackle. Jeg går med defensive tackle, fordi de fleste strømninger fortsat peger i den retning. Også selvom Rams har signet et par free agent defensive tackles.

7. Jacksonville Jaguars – DE Melvin Ingram, South Carolina
Igen Jaguars er enormt svære at blive kloge på lige nu. En ting virker dog sikkert: De går ikke efter defensive end Quinton Coples eller wide receiver Justin Blackmon. Det logiske bud herfra er stadig en defensive tackle eller end, og Melvin Ingram er det navn, der hele tiden sættes i forbindelse med Jax.

8. Miami Dolphins – QB Ryan Tannehill, Texas A&M
For nogle vil Tannehill stadig være en overraskelse i top 10, men mange NFL-beslutningstagere har haft en midt-førsterundekarakter på Texas A&M-quarterbacken siden efteråret. Dolphins har startet 16 quarterbacks siden Dan Marino gik på pension og jagter fortsat deres franchise quarterback. Måske er det Tannehill, der bliver genforenet med sin college head coach Mike Sherman, der er offensiv koordinator for Dolphins.

Læs videre om valgene 9-16

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *