Info om Draftday.dk draft dækning

Draftday.dk dækker i år NFL-draften for niende år i træk.

I løbet af de kommende dage vil vi løbende opdatere dette dokument med information om, hvad du kan forvente fra os i de tre dage NFL-draften løber af stablen fra torsdag den 26. april til lørdag den 28. april.

De sikre 32
Som altid præsenterer vi artikelserien “De sikre 32”, der giver et bud på de spillere, der lige nu er i spil til første runde. Den udkommer senere på dagen.

Draftday.dk draft blog
Der sker altid en masse ting på selve dagen for draften, og der vil være masser af rygter. Vi vil dagen igennem køre en draft blog, hvor vi bringer de seneste rygter og nyheder.

Draftday.dk Live! draft optakt
Efter offentliggørelsen af vores mock drafts vil vi afholde en halv times Draftday.dk Live. Det kommer formentligt til at løbe af stablen kl. 22.30 torsdag aften, men det vender vi lige tilbage med.

Draftday.dk kommenterer de tre første runder
I lighed med tidligere kommenterer vi live de første runder valg for valg. Få vores umiddelbare kommentarer til de enkelte valg i de tre første runde.

Draft tracker
Du behøver ikke gå andre steder hen for at følge draften valg for valg. Bare rolig vi skal nok opdatere en draft tracker de tre første runder. 1. runde draft tracker

Rankings
Vi har færdiggjort vores rankings for 2012-draften, og de bliver opdateret i løbet af i dag og i morgen. Vi har lavet et nyt langt mere brugervenligt setup og rangerer op til 15 spillere på hver position.

Draft preview
Vi har lavet preview på alle 32 hold, og her kan du læse om behov og hvilke spillere, de kunne se på. Find oversigten over alle preview her.

Draft chats
Husk at du kan genlæse vores draft chat fra tidligere på ugen.

Mock drafts
Mock drafts bliver offentliggjort kl. 22.00 torsdag aften. De mock drafts vil ligesom vores bruger mock draft indgå i den store mock draft konkurrence.

Vi glæder os til at følge draften med jer igen i år.

Mange hilsner

Søren og Jacob

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *