Flere NFL-hold forventer at Knappe bliver valgt

Lørdag aften bliver tredjedagen af NFL-draften afviklet, og skal man tro en række af de 32 NFL-hold, bliver den danske offensive tackle Andreas Knappe fra University of Connecticut valgt i én af de sidste runder.

Draftday.dk har natten til lørdag været i kontakt med en velunderrettet amerikansk kilde, der på vegne af Draftday.dk direkte har spurgt folk fra flere af holdene, hvor de forventer, at den 6 fod 8 inches-høje silkeborgenser bliver valgt. Konsensus-svaret er top 200, hvilket vil svare til 6. runde af NFL-draften.

Kilden, der har et stærkt forhold til mange NFL-hold, siger til Draftday.dk, at han ”fuldt ud forventer”, at Andreas Knappe bliver valgt i draften lørdag. Det er især danskerens rå fysiske potentiale, der begejstrer NFL-holdene.

Draftday.dk har lørdag eftermiddag sms’et med Andreas Knappe, der fortæller, at han er nervøs her få timer før, at tredjedagen af draften begynder, og at han også i de seneste par dage har haft kontakt med NFL-hold. Som vi tidligere har fortalt, har Raiders, Bengals, Cardinals, Giants, Jets, Ravens, Eagles, Patriots, 49ers, Panthers, Vikings, Rams, Colts, Falcons, Texans og Packers i de senere uger rettet henvendelse til danskeren eller hans agent.

LÆS: Scout anbefaler Knappe til Patriots og Giants

Tidligere har Draftday.dk erfaret, at Green Bay Packers har Andreas Knappe som én af deres ”prime targets” på tredjedagen – altså én spiller, som holdet kraftigt vil overveje at vælge. New England Patriots har blandt andre også vist en stor interesse for Knappe, erfarer Draftday.dk.

En række draft-eksperter har omvendt over en bred kam sagt til Draftday.dk, at de ikke forventer, at Knappe bliver valgt i draften, men at han til gengæld med stor sandsynlighed bliver signet i timerne efter som undrafted free agent. Virkeligheden er da også, at det i de senere runder ofte er tilfældigheder, der afgør, om en spiller bliver valgt eller ej. Derfor er Knappe ikke nødvendigvis sikret en plads i draften, selvom flere hold altså forventer, at han går i top 200.

Hvis Andreas Knappe bliver valgt i NFL-draften, vil han være den kun anden dansker nogensinde, det sker for. Den første var Hall of Famer Morten Andersen, der blev valgt i 4. runde af NFL-draften i 1982, og som siden fik en historisk god, 25-årig karriere.

Det andet danske draft-talent, kicker Simon Mathiesen fra Northwest Missouri State, forventes – i bedste fald – at blive signet som free agent efter draften. Sidste år blev der kun valgt én kicker i NFL-draften, men der blev signet ni kickers i timerne efter.

LÆS: Simon og Andreas – danskerne i draften

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *