Flere end 10 NFL-hold har kontaktet Knappe

Det danske offensive tackle-talent Andreas Knappe har nu talt med repræsentanter fra flere end 10 NFL-hold.

Det fortæller hans agent, John Pace, til Draftday.dk. Knappe har blandt andre talt med NFL-scouts og offensive line coaches, og Draftday.dk erfarer fra en anden kilde i USA, at Knappe blandt andre har talt med New England Patriots’ offensive line coach.

Ifølge agenten holder de folk, som Andreas Knappe har talt med, dog kortene tæt ind til kroppen, og derfor er det svært at vide, hvor interesserede de reelt er.

Foreløbigt har danskeren, der håber at blive valgt i NFL-draften sidst i april, ikke været på nogle visitter eller til nogle workouts hos NFL-hold, men det kan komme senere i måneden. Han skulle have været på et visit hos San Francisco 49ers i marts, men det blev aflyst, da den 6 fod 8 inches-høje silkeborgenser fik en fiberskade i baglåret. I stedet mødtes danskeren med en scout fra 49ers.

Baglåret er nu helt fit, og i denne uge udsendte agenten derfor en video, hvor Knappe fremviser sine evner i en række positionsøvelser. Ifølge agenten har danskeren fået en en enorm positiv respons på videoen.

Det er stadig langt fra sikkert, at Andreas Knappe bliver den anden dansker efter Morten Andersen, som bliver valgt i NFL-draften. Nogle af Draftday.dk’s amerikanske kilder vurderer, at han har en god chance for at blive valgt i 6. eller 7. runde. Andre tror, at hans chance i NFL skal komme som undrafted rookie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *