Falcons-ekspert: Knappe kan lukke hullet i truppen

Danske Andreas Knappe valgte Atlanta Falcons blandt flere bejlere, da han natten til søndag gik “undrafted” gennem de syv runder af NFL-draften.

Og Falcons giver ham da også en udmærket mulighed for i sidste ende at få en plads i den endelige 53 mand-trup. Det vurderer den måske mest berømte Falcons-journalst, D. Orlando Ledbetter, fra avisen The Atlanta Journal-Constitution.
– Han har en udmærket mulighed og kan blive udviklet i holdets practice squad, fortæller Ledbetter natten til søndag til Draftday.dk.

LÆS: Landstræner: Jeg får gåsehud over Knappe-nyhed

Ledbetter peger på, at Falcons savner bedre talent på positionen, og derfor har Knappe muligheder for at klare sig igennem foråret og sommeren og frem til sæsonstart – uden at blive fritstillet. Og ellers altså alternativt lande i holdets practice squad, mens han stadig udvikler sig – kun få år efter, at han flyttede til USA fra Danmark.
– De har ikke meget tackle-dybde bag (venstre tackle) Jake Matthews og (højre tackle) Ryan Schroeder, forklarer han.

Her og nu er Chris Mays og Kevin Graf de eneste to, rene offensive tackles i truppen, men udover Knappe har Falcons natten til søndag også signet to andre, undrafted rookies i Will Freeman fra Southern Mississippi og Robert Leff fra Auburn. Holdet valgte dog ingen offensive tackles i draften og har et akut behov for en “swing tackle” – dét kan blive Andreas Knappes store chance.
– I sidste sæson var det Tom Compton, men ham forlængede holdet ikke med. Pladsen som den tredjebedste tackle hos Falcons er åben, siger D. Orlando Ledbetter til Draftday.dk.

Flere draft-eksperter har fortalt Draftday.dk, at Andreas Knappes bedste position i NFL er som højre tackle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *