Draftday.dk kommenterer – 6. runde

Draftday.dk kommenterer 2012-draftens 5. runde og de mest spændende og mest interessante valg.

Læs her lidt om de udvalgte valg:

171. St. Louis Rams – Greg Zuerlein, Missouri Western
Greg Zuerlein kommer fra lille den lokale skole Missouri Western, og han vil hos Rams konkurrere med Josh Brown om pladsen som kicker. Zuerlein holdt en Pro Day foran hele 15 NFL-hold og sparkede i en privat workout hos Bengals en 57-yarder mellem stængerne. Hvor imponerende en sæson havde Zuerlein i 2011? Han ramte plet på alle ni field goal-forsøg af 50 yards eller mere.

177. Arizona Cardinals – CB Justin Bethel, Presbyterian
I Bethel får Cardinals en cornerback, der har det bedste football foran sig, og som kommer fra en lille skole, hvorfor han skal udvikles yderligere. Han er lidt en safety-cornerback-tweener, men har især værdi på special teams som “gunner” og “jammer”, samtidig med at han i college i 2011 blokerede tre spark. Han kan udvikle sig til en overraskende god defensive back, hvis han får tid og ro.

180. San Francisco 49ers – S Trent Robinson, Michigan State
En meget energisk, emotionel og atletisk spiller, der dog ikke er bygget som en NFL-safety. Han startede 32 kampe for Michigan State og lavede i alt hele 229 tacklinger. Han er meget, meget hårdfør, og han har løbet 40 yards på 4,48 sekunder, men hans størrelse (5’10, 194), mentale brølere og ustabile spil gør, at han ikke kan patruljere alene som bagerste skanse i et forsvar. Lidt af en tweener, der dog skaber mere dybde på 49ers’ safety-position, hvor holdet savner et fjerdevalg.

183. Miami Dolphins – WR B.J. Cunningham, Michigan State
B.J. Cunningham er en god “Z-receiver”, der især vil passe godt ind i en West Coast-offensiv – Miami kører netop en version af det legendariske angreb. Cunningham greb 79 bolde i 2011 og blev samtidig alletiders førende i catches i Michigan States historie. Han er en stor, fysisk stærk receiver, der dog mangler et godt antrit og fart i fødderne. Han kan få svært ved at separere fra defensive backs i NFL, men kan få værdi på svære catches på tværs af banen og i tæt trafik.

185. Arizona Cardinals – QB Ryan Lindley, San Diego State
Et rigtig godt valg på nuværende tidspunkt. Atletiske Lindley har en kanon af en arm, måske draftens stærkeste, og har alle de fysiske egenskaber, man søger i en startende NFL-quarterback. Hans karriere har dog været præget af ustabile præstationer, og hans præcision halter. Ikke desto mindre har han starterpotentiale i de rette omgivelser, og det kan meget vel være hos Cardinals, hvor han kan udvikle sig bag Kevin Kolb og John Skelton.

188. Denver Broncos – LB Danny Trevathan, Kentucky
Trevathan mangler størrelse og hurtighed, men han er en tackling-maskine med et virkelig godt instinkt. Han førte the Wildcats med 143 tacklinger i sidste sæson, og han er trods sine kun 6’0 og 237 pund en hårdfør og meget fysisk spiller. Som minimum bør han kunne hjælpe Broncos på de tidlige downs.

197. New England Patriots – DB Nate Ebner, Ohio State
Bill Belichick har gjort det igen! Efter at have handlet ned to gange har Patriots’ head coach brugt det 197. valg på Nate Ebner fra the Buckeyes. Endnu en spiller man ikke kan finde noget som helst info om i de store draft guides. Og det er der en grund til. Ebner er primært kendt for sine evner som rugby-spiller, og han blev i 2007 og 2008 valgt til MVP i Rugby World Cup. Han fik stort set ingen spilletid på Buckeyes forsvar (en håndfuld snaps), men han er ifølge rapporter en fremragende special teams-spiller, så det bringer minder frem om valget af Matthew Slater i 2008, der blev valgt til Pro Bowl efter sidste sæson. Sidste år valgte Patriots også en ukendt special teamer, defensive back Malcolm Williams fra TCU, der var aktiv for Patriots i Super Bowl.

Se klip om Ebner her: http://www.youtube.com/watch?v=ZIq-MaR5rCM

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *