Draftday.dk kommenterer: 5. runde

Draftday.dk kommenterer 2012-draftens 5. runde og de mest spændende og mest interessante valg.

Læs her lidt om de udvalgte valg:

5. RUNDE: (Se alle valg i 5. runde her: NFL.com tracker)

136. Indianapolis Colts – NT Josh Chapman, Alabama
Colts skifter til et 3-4 hybridsystem og har brug for en stor mand til at lukke ned i midten. Chapman havde måske værdi til at gå tidligere men skader fik ham til at falde til femte runde, hvor Colts får en glimrende potentiel starter.

143. Carolina Panthers – CB Josh Norman, Coastal Carolina
Norman er et af de mest interessante small-school talenter i årets draft, og han starter sin NFL-karriere hos Panthers. Her lander han i en ideel situation og kan allerede få spilletid som rookie. Norman er dygtig i opdækning uanset om det er zone eller mand-mand, og han minder nogle om Ike Taylor. Han er en playmaker, der mangler hurtighed og har spillet på lavere niveau, men han kan blive et hit for Panthers.

145. Tennessee Titans – TE Taylor Thompson, SMU
Super-sleeperen Thompson ender hos Titans. Den 6’6 og 259 pund store atlet er en draftnik-favorit, der i 2011 førte SMU på forsvaret med otte sacks i 13 kampe, men Titans vil bruge ham som tight end. Selvom Thompson er hamrende upoleret, så er det et meget interessant valg, når man tænker på den store succes, som atletiske tight ends har haft i NFL de sidste år. Med Jared Cook på vej ind i sit sidste kontraktår, kan 2013 blive året hvor Titans for alvor giver Thompson chancen.

157. Atlanta Falcons – Bradie Ewing, Wisconsin
Atlanta har et ønske om at løbe bolden tungt og hårdt for at sætte playaction-spil op. I Ewing får den en fantastisk lead blocker, der kan bane vejen og åbne huller for running back Michael Turner. Ewing er desuden en fremragende special teams-spiller, der blev valgt til Badgers’ bedste til den metier i 2011.

159. Pittsburgh Steelers – Chris Rainey, Florida
Steelers lander en af de mere kontroversielle spillere i årets draft. Rainey kom første gang i fokus i 2006, da en han blev fanget på bånd i at tale om, hvordan han fik tøj og penge som frynsegoder fra lokale high school støtter. Siden blev Rainey anholdt for at true sin kæreste og har haft karantæne hos Gators. Der er dog ingen tvivl om, at Rainey har et kæmpe talent, der kan blomstre i de rette omgivelser.

164. Atlanta Falcons – DE Jonathan Massaquoi, Troy
Troy er mest kendt for at have sendt pass rush-freaks som Osi Umenyiora og DeMarcus Ware i NFL. Nu følger endnu en pass rusher, Massaquoi, der måske ikke imponerede sidste sæson, hvor han med en kampvægt på 265 pund. Det var 15 pund flere end i 2010 hvor Massaquoi blev valgt til All-Sun Belt Conference Team efter at have lavet 12,5 sacks og 20,5 tacklinger for tab af yards.

166. Cincinnati Bengals – WR Marvin Jones, California
En af de store sleepers i årets draft. Jones er en possession receiver, der mangler hurtighed og ikke nødvendigvis løber de allerbedste ruter. Men Jones er tough og ved, hvordan han løber sig fri, og han har stensikre hænder. Sammen med Mohamed Sanu vil han gøre Bengals’ angreb bedre.

167. Cincinnati Bengals – S George Illoka, Boise State
Og lad os blive ved Bengals, der i Iloka har fået et rigtig godt value pick. Den store, fysiske Iloka på 6’4 og 225 pund har spillet både cornerback og safety, og han har størrelse til at matche de stadig mere fysiske og atletiske tight ends, som NFL ser flere og flere af. Iloka kunne snildt være gået en runde tidligere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *