Draft review: AFC North

AFC North kom flot ud af den overståede draft, hvor specielt Cincinnati Bengals og Pittsburgh Steelers fik masser af værdi i deres valg.

BALTIMORE RAVENS

Bedste værdi: OLB Courtney Upshaw, Alabama (#35/2)
Ravens handlede ud af første runde og fik alligevel Upshaw og et fjerderundevalg oveni hatten. Alabama-profilen var projekteret til at blive valgt i første runde, så Ravens fik rigtig god værdi i toppen af anden runde. Selvom Upshaw ikke er super eksplosiv, så arbejder han stenhårdt og har masser af energi. Han er derfor et godt fit til Ravens’ 3-4-system, hvor han allerede som rookie kan overtage starterjobbet på den ene flanke.

Dårligste værdi/mest risikable valg: OG Kelechi Osemele, Iowa State (#60/2)
Ingen kan være i tvivl om, at Osemele har et fysisk og atletisk talent. Han er stor, stærk og ganske mobil, men til trods for at han har 38 kampe fra start på sit cv, så er hans teknik ikke særlig god. Samtidig beskrives han som en umoden type, der ikke træner særlig hårdt og kan være svær at træne. Ravens kan sagtens have ramt plet med Osemele, men der er også en vis risiko for, at han aldrig udlever sit potentiale.

Sleeper: WR Tommy Streeter, Miami (#198/5)
Mange havde regnet med, at Streeter ville blive valgt noget tidligere. Han har nemlig et kæmpe udviklingspotentiale, hvis han bliver kørt stille og roligt frem de kommende år. Streeter er stor (6’5/219) og hurtig (4,38), men teknisk er han meget rå og skal arbejde hårdt på at forbedre sin route running. Han skal ligeledes bruge tid i vægtrummet på at blive stærkere, men hvis alt klapper for Streeter, kan vi om et par år måske se tilbage på et af draftens bedste valg.

Læs videre om Cincinnati Bengals

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *