NFL draft review 2012: AFC East

NEW YORK JETS

Bedste værdi: WR Stephen Hill, Georgia Tech (#43/2)
Jets er vilde med valget af Hill, som de mener kan udvikle sig til en “Calvin Johnson”-type for angrebet. Hill er ekstremt upoleret og greb kun 28 bolde i sit sidste år hos Georgia Tech, men han var projekteret til at blive valgt i bunden af første runde. Derfor fik Jets rigtig god værdi i den øverste halvdel af anden runde. Hill vil med sin fart kunne true forsvarene dybt i banen, og hans blokeringsevner vil hjælpe et hold, der fokuserer på at løbe bolden.

Dårligste værdi/mest risikable valg: DE Quinton Coples, North Carolina (#16/1)
Få hold var rigtig vilde med Coples, der skuffede enormt som senior hos North Carolina. Ingen er i tvivl om Coples fysiske potentiale, og han drager sammenligninger med Pro Bowl-defensive tackle Richard Seymour. Men Coples har en kontroversiel personlighed og giver sig ikke altid fuldt ud. Han spiller derfor sjældent op til sit store talent, og hos Jets lander han i et omklædningsrum, der ikke just oser af harmoni. Derfor var det med en vis risiko, at Jets valgte ham så tidligt. Det kan blive rigtig godt, men det kan også vise sig at blive rigtig skidt.

Sleeper: OLB Demario Davis, Arkansas State (#77/3)
Jets havde brug for en pass rushing outside linebacker, og det har de fundet i Davis. Bart Scott vil håndtere de tidlige downs og vil så overlade spotlightet til Davis, der med sin 4,49-speed vil flyve mod quarterbacken. Davis vil primært skulle gøre tjeneste på special teams som rookie, men han ligner et valg, der både i år og på sigt kan skaffe Jets rigtig mange sacks.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *