Draft Q & A: Hvad med Jaylon Smith?

I de sidste dage frem mod draften sætter vi på Draftday.dk os i general managerens rolle.

Vi har stillet hinanden en række nørdede, draft-relaterede spørgsmål, som er svære at svare på, men som vi skal have svar på. Præcis som general managers og resten af et NFL-holds ledelse netop nu holder lange møder for at få endelig vished om, hvordan de skal opføre sig, når det hele går løs natten til fredag. De har også brug for et svar.

Se her dagens spørgsmål og svar:

JACOB NØRTOV:
Q: “I hvilken runde bliver Notre Dame linebacker Jaylon Smith valgt?”

SØREN HYGUM HANSEN:
A: “Jeg tror – desværre – at han først bliver valgt på tredjedagen, men han kan meget vel snige sig ind i top 100. Han er én af mine favoritspillere i denne draft, han har top 3-potentiale, og han bliver sammenlignet med én af mine “all-time”-favoritter, Patrick Willis.

Men knæskaden er usædvanligt alvorlig, og det er stærkt bekymrende, at nerverbaner i knæet angiveligt er beskadigede. Det er umuligt at spå om, hvornår han vender tilbage – og hvor fit han vil være – og derfor tror jeg ikke, at et hold vil bruge et tidligt valg på. Dertil er draft picks for værdifulde.

Men et kompensationsvalg i 3. runde – eller et tidligt tredjedagsvalg kan være hans landepunkt (efter at et hold har brugt natten til lørdag på at vurdere situationen og eventuelt handle sig i position til at vælge ham).”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *