Draft Q & A: Hvad gør Browns med 8. valget?

I de sidste dage frem mod draften sætter vi på Draftday.dk os i general managerens rolle.

Vi har stillet hinanden en række nørdede, draft-relaterede spørgsmål, som er svære at svare på, men som vi skal have svar på. Præcis som general managers og resten af et NFL-holds ledelse netop nu holder lange møder for at få endelig vished om, hvordan de skal opføre sig, når det hele går løs natten til fredag. De har også brug for et svar.

Se her dagens spørgsmål og svar:

JACOB NØRTOV:
Q: “Du er GM for Browns, der allerede har handlet ned til ottendevalget. Nu er det jeres tur til at vælge, og følgende syv spillere er valgt: Wentz, Goff, Bosa, Ramsey, Jack, Tunsil, Buckner. Hvem vælger I?”

SØREN HYGUM HANSEN:
A: “Det er en no-brainer. Offensive tackle Ronnie Stanley. I min bog er der syv elitespillere i denne draft, der alle kan gøre en enorm forskel for det hold, de bliver valgt af. Og det er de syv, der blev valgt før Browns’ valg i dette scenario. Ohio States Ezekiel Elliott er også en nærved-elitespiller, men jeg kan finde rigtigt gode running backs senere i draften, og nyere historie viser bare, at en stærk running back ikke nødvendigvis fører mange flere sejre med sig.

Cleveland Browns har hårdt brug for at genopbygge angrebslinjen, venstre tackle Joe Thomas er 32 år og ifølge nogle meldinger alt for dominerende i omklædningsrummet, og i højresiden har Browns sagt farvel til Mitchell Schwartz. Der er hold – også i top 10 – der angiveligt mener, at Stanley er bedre end Laremy Tunsil, og han kan både starte i venstre eller i højre side. Han har i bedste fald Pro Bowl-potentiale og er en nødvendighed, hvis Browns skal skabe en franchise quarterback, når de omsider finder én.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *