Draft Q & A: Connor Cook i 2. runde?

I de sidste dage frem mod draften sætter vi på Draftday.dk os i general managerens rolle.

Vi har stillet hinanden en række nørdede, draft-relaterede spørgsmål, som er svære at svare på, men som vi skal have svar på. Præcis som general managers og resten af et NFL-holds ledelse netop nu holder lange møder for at få endelig vished om, hvordan de skal opføre sig, når det hele går løs natten til fredag. De har også brug for et svar.

Se her dagens spørgsmål og svar:

JACOB NØRTOV:
Q: “Ville du vælge Michigan States quarterback Connor Cook i anden eller tredje runde med henblik på at starte ham om senest tre år?”

SØREN HYGUM HANSEN:
A: “Nej – jeg vil ikke vælge ham i nogen af de to runder. Jeg er ikke en Connor Cook-fan. Der er meget delte meninger om ham, men jeg har svært ved at tro på en fremtid med en quarterback, der ud fra dét, jeg har hørt – og læst – har en så blakket personlighed. Han betegnes som en arrogant type, der kan virke irriterende på folk omkring ham, fordi han mangler selvkritik. Alene dét, at holdkammeraterne ikke valgte ham som holdkaptajn i 2015, selvom han er quarterback, fortæller meget om deres syn på ham.

Sådan én ser jeg ikke som min potentielle “franchise quarterback”, og det vil han skulle være, hvis han skal vælges på andendagen. Jeg vil tidligst vælge ham i 4. eller 5. runde, men jeg ved, at der er hold, der er parat til at vælge ham tættere på 2. runde. 49ers’ general manager Trent Baalke er for eksempel – efter signende – stærkt interesseret i Cook.

Selvom Cook er en god “pocket passer”, der vandt flere kampe end nogen anden Spartan-quarterback i historien, har han også kun en middelstærk arm, der kastede med den laveste hastighed ved The Scouting Combine. Det er et problem.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *