Draft preview: Washington Redskins

Washington Redskins har i deres egen optik gjort det eneste rigtige: De er gået “all in” på en at finde en franchise quarterback og vælger med draftens andetvalg Baylor quarterback Robert Griffin III. Om prisen – to fremtidige førsterundevalg og et andenrundevalg i årets draft – er det hele værd, vil kun tiden vise. Men man må give head coach Mike Shanahan og ejer Dan Snyder kredit for at satse hele butikken og bevæge sig videre fra Donovan McNabb, Rex Grossman og John Beck, der de sidste to år blot har givet Redskins 11 sejre. Med behovet for en quarterback af vejen, er der åbnet op for, at Redskins kan fylde op på andre positioner.

Safety
Redskins har mistet LaRon Landry men har til gengæld signet flere andre navne på korte aftaler. Tanard Jackson blev fyret af Tampa Bay Buccaneers, da han ikke bestod et lægetjek, og han har også været suspenderet. Han spiller på en etårig aftale, og det samme gør Madieu Williams, mens det tidligere New England Patriots-førsterundevalg, Brandon Meriweather, har fået en kontrakt på to år.

Redskins skal finde en fremtidig starter på free safety, og der burde være lidt at hente i tredje eller fjerde runde. Både Boise States George Iloka og Oklahoma States Markelle Martin vil passe godt til Redskins’ system, og specielt Iloka er en stor, fysisk, atletisk type, der kan dæmme op for de stadigt mere dominerende tight ends i ligaen.

Læs videre…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *