Draft preview: Tennessee Titans

Tennessee Titans arbejder med en fleksibel tilgang til draften og har omkring 25 spillere med førsterundekarakter. General manager Russell Webster afviser hverken en handel op eller ned men opererer ud fra et mini-board med seks spillere, der løbende bliver udskiftet, når de bliver taget. Sidste år tog Titans quarterback Jake Locker i første runde, selvom det ikke var et behov, og Webster vil igen i år vælge spillere, der har højeste grade og med alsidighed som karakteristika.

Cornerback
Det er svært at se, hvordan Titans kan undgå at kigge mod cornerbacks tidligt i draften med det 20. valg. Jason McCourty og Alterraun Verner er starterne, og specielt sidstnævnte kan både spille på flanken og dække slotten. Den alsidighed ønsker Titans også fra et eventuelt højt draftvalg, og det kan Alabamas Dre’ Kirkpatrick, der er draftens bedste zone-corner.

En anden spiller der kan være på Titans’ radar, er Georgias Brandon Boykin. Han er formentligt draftens allerbedste slot corner og kan også dække ydersiden, og Boykin er desuden en meget dynamisk returner. Nogle mener endda, at han også kan bruges som et offensivt våben. Vanderbilts Casey Hayward er også et navn, man bør holde øje med til Titans. Han er ligeledes meget alsidig og kan også bruges som safety.

Læs videre…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *