Draft preview: Tampa Bay Buccaneers

Efter 10 sejre 2010 skuffede Tampa Bay Buccaneers fælt sidste sæson og vandt blot fem kampe. Derfor drafter general manager Mark Dominik allerede som nummer fem, og han vil i ligeligt samråd med head coach Greg Schiano vælge spillere. Som udgangspunkt  vil Bucs tage de højst placerede spillere på deres bræt, men Dominik understreger, at behov altid vil spille ind. Heldigvis for Bucs har de elimineret de største behov i free agency med signings af wide receiver Vincent Jackson, guard Carl Nicks og cornerback Eric Wright, og det giver fleksibilitet

Running back
LeGarette Blount tog et skridt tilbage i sin udvikling sidste år, og Bucs’ løbeangreb dumpede fra det ottende bedste ned til det tredje dårligste. Samtidig har Blount nu ni fumbles i sine første to sæsoner, og det er bekymrende. Greg Schiano har altid været tilhænger af et stærkt løbeangreb, og derfor vil Bucs også forsøge at styrke løbeoffensiven tidligt i draften.

Drømmevalget vil uden tvivl være Alabamas superstjerne Trent Richardson, men han kan meget vel være af brættet, inden Bucs vælger. Er Richardson tilgængelig vil Dominik og Schiano ikke kunne indlevere kortet hurtigt nok, men ellers vil der være andre muligheder i bunden af første eller toppen af anden runde. Virginia Techs David Wilson har den fart, som Blount mangler, men også Boise States Doug Martin ligner et godt fit til Bucs. Martin kan sammenlignes med en spiller som Ray Rice, der var en stor, vigtig del af Rutgers’ opblomstring under Schianos ledelse.

Læs videre…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *