Draft preview: St. Louis Rams

St. Louis Rams har et større genopbygningsarbejde foran sig, men head coach Jeff Fisher har allerede været særdeles aggressiv i free agency og i forberedelserne til draften. Fisher har signet 10 free agents og har handlet ned i første runde af draften og samlet flere valg, så Rams har masser af ammunition til at navigere efter de bedste spillere i stedet for behov. Der er dog mange, mange ting at tage fat på for Fisher og Co., der skal finde startere på wide receiver, defensive tackle, outside linebacker, guard og cornerback.

Wide receiver
Øverst på ønskelisten står et par wide receivers, der kan give quarterback Sam Bradford noget at arbejde med. Rams har tre af de første 39 valg, og det vil ikke overraske, hvis Fisher bruger to af de tre valg på wide receiver-positionen. Når alt kommer til alt, så er kan en gruppe med Steve Smith, Mark Clayton, Denario Alexander, Brandon Gibons, Danny Amendola og Greg Salas godt bruge en rigtig superstjerne og “go-to-receiver”.

Alene af den årsag er Oklahoma States Justin Blackmon og Notre Dames Michael Floyd også i spil med det sjette valg. Rams er vilde med Floyd, men de mener ikke, at han spiller ligeså hurtigt, som han er blevet timet til, og derfor vil de med stor sandsynlighed foretrække Blackmon i et scenario, hvor de tager receiver med det sjette valg. Blackmon vil give Bradford et stort, fysisk mål og vil være en stor trussel i end zone. I anden runde vil Illinois’ A.J. Jenkins være en virkelig interessant spiller, der har fart til at skabe noget dybt i banen.

Læs videre…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *