Draft preview: Seattle Seahawks

Siden Pete Carroll overtog som cheftræner for tre år siden, er det gået stille og roligt fremad for Seattle Seahawks. I sidste års draft fandt Carroll og general manager John Schneider startere i tackle James Carpenter, guard John Moffitt, linebacker K.J. Wright og cornerback Richard Sherman, og der er masser af ungt talent at bygge videre på. For at kunne følge med i NFC West skal Seattle levere endnu en god draft, hvor der vil være fokus på forsvaret.

Linebacker
Den stærkt undervurderede David Hawthorne var måske “kun” en two-down middle linebacker, men hans 338 tacklinger de sidste tre sæsoner kan ikke sådan lige erstattes. Barrett Ruud er hentet ind fra Tampa Bay Buccaneers, men han er fortsat skadet, og der er ingen garanti for, at han rammer sit tidligere niveau. K.J. Wright kan spille i midten men er bedst på ydersiden, og selvom LeRoy Hill vender tilbage på weak side på en etårig aftale, så er han blevet arresteret tre gange de sidste fire år.

Boston Eagles’ Luke Kuechly vil være et drømmevalg for Seattle, men som tingene ser ud lige nu, så er han i høj, høj kurs hos hold, der vælger før Seahawks. Kuechly vil give Seahawks’ forsvar masser af fart, og han kan blive ligeså produktiv som Hawthorne og samtidig spille alle tre downs. Hvis Kuechly ikke ender i Seattle, kan næste mulighed være Dont’a Hightower fra Alabama. Han er en “elephant”-type, som kan spille de første downs som linebacker og bruges på forsvarslinjen på kastedowns. Utah States Bobby Wagner vil også være en rigtig god trøstepræmie i anden runde. Han har også masser af hurtighed og kan bruges både på inder- og ydersiden. I de sene runde bør man holde øje med outside  linebacker Josh Kaddu fra Oregon.

Læs videre…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *