Draft preview: San Francisco 49ers

San Francisco 49ers overraskede positivt i Jim Harbaughs første sæson og var kun ganske få sekunder fra at nå i Super Bowl. Nu skal der bygges videre på successen, og 49ers har styrket offensiven med tilføjelsen af wide receivers Mario Manningham og Randy Moss og running back Brandon Jacobs. Der mangler dog fortsat nøglebrikker på angrebet, og det ellers bundsolide forsvar har også brug for hjælp enkelte steder.

Højre guard
Chilo Rachal og Adam Snyder startede på skift sidste sæson men begge er smuttet videre i free agency. Næste mand i rækken hedder Daniel Kilgore – et femterundevalg fra 2011-draften, som 49ers handlede op for – men han er næppe en langtidsløsning. Derfor skal 49ers finde en starter til højre guard, og der er flere muligheder i første runde.

Det gælder blandt andet small-school fænomenet Amini Silatolu fra Midwestern State. Silatolu betegnes af nogle scouts som et større talent, end 49ers’ venstre guards Mike Iupati, som holdet valgte i første runde for et par år siden. Eksperter mener, at den fysiske Silatolu har, hvad der skal til for at udvikle sig til en Pro Bowl-spiller. Hvis Silatolu er taget, så hold øje med Brandon Brooks fra Miami (Oh) i anden eller tredje runde. Han vil ligeledes passe godt til 49ers’ system.

Læs videre…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *