Draft preview: Pittsburgh Steelers

Historisk set har Pittsburgh Steelers været dygtige til at tænke flere år frem i tiden, når de har valgt i første runde. Linebacker Lawrence Timmons og defensive ends Evander “Ziggy” Hood og Cameron Heyward blev alle valgt, selvom Steelers ikke havde et behov på daværende tidspunkt, men de er alle startere i dag. Derfor er det også svært at projektere, hvem Steelers vil vælge, når de første gang er på brættet ved det 24. valg. Sikkert er det dog, at general manager Kevin Colbert og head coach Mike Tomlin er nødt til at adressere den offensive linje tidligt i draften.

Offensive line
For Steelers har fortsat ikke fundet en løsning omkring den offensive linje. Uerfarne Marcus Gilbert træder ind som starter på venstre tackle og ved hans side, starter guard Doug Legersky, der spiller på en etårig aftale og har været skulderskadet. På højre guard er Ramon Foster også ansat på en etårig aftale, og han er ikke nogen speciel god run-blocker. Så specielt på guard kan Steelers godt bruge ekstra hjælp, og dybde til en historisk skadesplaget tackle-position vil heller ikke være af vejen.

I første runde vil navne som Wisconsins Kevin Zeitler og Midwestern States Amini Silatolu være i spil til Steelers. Zeitler er en “plug and play”-guard, der kan træde ind som starter fra dag ét, mens Silatolu kræver lidt mere tid til at udvikle sig. Det der taler imod et valg af Silatolu i første runde er, at Steelers normalt ikke vælger spillere fra små universiteter i første runde. I anden runde er Miami (Oh) guard Brandon Brooks et interessant navn. Tackles som Ohio States Mike Adams og Mississippi States Bobby Massie i anden runde vil passe godt til Steelers’ angreb.

Læs videre…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *