Draft preview: Philadelphia Eagles

Der var ikke meget drømmebold over Philadelphia Eagles’ “Dream Team” tidligt i 2011, men som sæsonen skred frem blev det bedre og bedre. Nu håber de grønne ørne, at en solid draft kan hjælpe dem det sidste skridt i håbet om at nå den store finale. Andy Reid har fem valg i løbet af de første 114 picks, og dem vil han ikke være bange for at bruge som ammunition til at handle op for den rette spiller.

Defensive tackle
Eagles’ forsvarslinje er i midten ganske solidt besat med Cullen Jenkins og Mike Patterson som startere. Reserverne Anthony Dixon og Derek Landri spiller dog begge på etårige aftaler, og Eagles ønsker at bruge tre-fire spillere i konstant rotation. Med Reids historik for at vælge til “the trenches” tidligt i draften, vil det være logisk, hvis Eagles’ går efter en defensive tackle i de første runder af draften.

Mississippis Fletcher Cox står højt, højt på Eagles ønskeliste, fordi han er et ideelt fit til Jim Washburns “Wide-9”. Problemet er, at Cox næppe er på brættet, når Eagles vælger i midten af første runde, men det kan være en af de spillere, som Philadelphia vil handle op for. LSUs Michael Brockers er en anden spiller, der vil give mening. Han har masser af potentiale, og han vil lande i en ideel situation, hvor han stille og roligt kan blive kørt i stilling til en større rolle i 2013. Memphis’ Dontari Poe har ligeledes et stort atletisk potentiale, der i rette omgivelser kan blomstre. I de senere runder er Michigans Mike Martin et godt bud til Eagles.

Læs videre…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *