Draft preview: Oakland Raiders

For første gang i 50 år vil Oakland Raiders’ “war room” være uden legendariske Al Davis. Raiders’ nye general manager Reggie McKenzie har overtaget fra den afdøde Raiders-ejer, og den tidligere Green Bay Packer ønsker at bygge de sølv-sortes trup op via draften. Han må dog vente lidt endnu. Raiders har handlet deres første- og andenrundevalg til Cincinnati og New England, og tredjerundevalget blev brugt i sidste års supplemental draft på quarterback Terrelle Pryor. Raiders vælger for første gang med det sidste valg i tredje runde – et kompensationsvalg – men har derudover kun fire ekstra valg i fjerde, femte og sjette runde.

Offensive line
Den offensive linje skifter til et zone-blokeringssystem under den nye offensive koordinator Greg Knapp, og der er lidt at tage fat på. Center Samson Satele er væk, og andenårsspilleren Stefen Wisniewski overtager tjansen i midten efter en fremragende rookie-sæson på venstre guard. Hans plads vil blive besat af Cooper Carlisle, der har erfaring fra zone-systemet fra sin tid hos Denver Broncos. Carlisle spiller dog på en etårig aftale, og det gør højre tackle Kalif Barnes også.

Der er flere muligheder i bunden af tredje runde. Eksempelvis Zebrie Sanders fra Florida State, der er en atletisk og bevægelig tackle. Også Columbias Jeff Adams passer godt til et zone-system. Utahs Tony Bergstrom og Washingtons Senio Kelemente vil også være gode guard-fits til Raiders’ offensive system.

Læs videre…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *