Draft preview: New York Jets

Wide receiver
Santonio Holmes og…? Ja, de færreste kan nok nævne mange Jets-receivers, og derfor vil positionen være et tidligt fokus i den kommende draft. Jets signede Chaz Schilens i free agency, men han har været plaget af skader, og bag ham er Jeremy Kerley og Patrick Turner ikke nogen prangende dybde.

Der er en realistisk chance for, at en af de to bedste wide receivers, Oklahoma States Justin Blackmon eller Notre Dames Michael Floyd, falder til Jets i første runde. Spørgsmåler et blot, om Jets vil vælge en af de to med alt hvad det indebærer af løn og tidligere off field-issues.

Chancen for at Jets vælger en receiver i anden eller tredje runde er større, og her er også et par interessante navne. Lokale Rutgers’ Mohamed Sanu og South Carolinas Alshon Jeffery er et par spillere, som Jets har interesse i, ligesom Nick Toon – der er søn af den tidligere New York Jets Al Toon – kan vælges i tredje/fjerde runde.

Right tackle/Running back
Mens Jets har styr på den venstre side af linjen, så ser det mindre godt ud på quarterback Mark Sanchez’ højre side. Tackle Wayne Hunter har angiveligt været shoppet men tager endnu en sæson for Jets, der har garanteret hans 2012-løn. Hunter er dog ikke nogen optimal løsning, og 2010-andenrundevalget Vladimir Ducasse har skuffet fælt, når han har fået chancen. Jets er nødt til at finde en højre tackle, og i anden runde er der masser af muligheder. Mississippi States Bobby Massie, Ohio States Mike Adams for blot at nævne et par navne. Illinois’ Jeff Allen er et valg værd i de senere runder.

Jets ønsker stadig at være et “Ground’n’Pound” løbehold, men Shonn Greene har ikke farten til at lave de store spil. Han er solid mellem tackles og løb for 1054 yards sidste år, men hans længste løb var for 31 yards. Jets er ifølge rygter solgt på Alabamas Trent Richardson og ønsker at handle op for at vælge ham. De skal formentligt op foran Cleveland Browns, der vælge som nummer fire, og det vil formentligt koste dem et ekstra førsterundevalg (2013) og deres andenrundevalg i år. Men husk på: Jets har gjort det før med Mark Sanchez og Darrelle Revis og har før vist, at de ikke er bange for at sælge fremtiden for at få den spiller, der virkelig ønsker… Hvis Jets ikke får Richardson vil Lamar Miller fra Miami være et kig værd i anden runde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *