Draft preview: New York Jets

New York Jets skuffede sidste år ved blot at vinde otte kampe, og det er tid til at finde tilbage til den filosofi, der førte holdet til to AFC-finaler. Der har været sat spørgsmålstegn ved quarterback Mark Sanchez, men han er Jets’ starter ved indgangen til den kommende sæson. Head coach Rex Ryan og co. må dog sørge for at gøre livet lettere for deres franchise quarterback, og det kan ske ved valg af wide receiver, tackle og en running back.

Outside linebacker
Da Jets draftede Vernon Gholston i 2008, lærte de på den hårde måde, hvor svært det er at projektere en college defensive end til outside linebacker. Gholston var en fysisk freak, men hans instinkt var ikke særlig godt, og derfor vil Jets ifølge Vice president of college scouting, Jonathan Clinkscales lægge ekstra meget vægt på, at instinktet er i orden. Bryan Thomas er blevet 33 og missede det meste af sidste sæson med en akillesseneskade. Han er på vej ind i det sidste år af sin kontrakt og også Aaron Maybin – der kom til sidste år – er på en etårig aftale.

Jets har ifølge rapporter været stærkt interesseret i South Carolinas altmuligmand Melvin Ingram, men spørgsmålet er, om de tør vælge en spiller, der ikke har haft nogen fast position i college. Samtidig har Ingram kortere arme end ønsket, og netop armlængde er også noget Jets vil lægge meget vægt på. Ingram kan dog stadig være på brættet, når Jets vælger og kan sagtens være valget. Syracuses Chandler Jones, Illinois’ Whitney Mercilus og Clemsons Andre Branch er andre hybridtyper, der er værd at se nærmere på i første og anden runde.

Læs videre…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *