Draft preview: New York Giants

New York Giants laver sjældent de helt store armbevægelser i free agency. I stedet fokuserer “G-Men” på at opbygge holdet via draften, og det har de gjort rigtig godt under ledelse af Jerry Reese. Sammen med director of college scouting Marc Ross og head coach Tom Coughlin har Reese været dygtig til at tilføje talent til Giants’ trup, og de vil igen vælge den bedste spiller på deres bræt med fokus på at det også opfylder et behov.

Offensive line
Will Beatty gjorde det godt som venstre tackle i 2011, inden han blev skadet. Det tvang David Diehl fra guard til tackle, og det er langt fra hans bedste position. Diehl vil starte som venstre tackle, mens Beatty overtager højre side fra Kareem McKenzie, der er smuttet i free agency. Sean Locklear er blevet signet for skabe dybde bag de to, men han er på en etårig aftale. James Brewer fik ikke spilletid som rookie og er totalt uprøvet. På venstre guard er Kevin Boothe free agent efter denne sæson.

Giants har valgt flere linemen i de senere runder, men det synes at være tid til, at New Yorkerne bruger et højere draftvalg på at styrke linjen. Det er tvivlsomt, om det bliver i bunden af første runde, men Mississippi States Bobby Massie kunne være en interessant type, der vil kunne overtage på højre tackle, hvis Giants smider Beatty til venstre og Diehl tilbage på guard. Vælger Giants en venstre tackle er Oklahomas Donald Stephenson en atletisk spiller, der dog har brug for et år til at lære. Han ligner et valg i tredje runde. En guard i de senere runder som Mississippi States James Carmon kunne være en mulighed.

Læs videre…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *