Draft preview: New Orleans Saints

New Orleans Saints er en såret organisation ovenpå “Bountygate”. Holdet må blandt andet undvære head coach Sean Payton i et helt år, og derfor vil han ikke være med i de sidste forberedelser frem mod draften. En draft, hvor Saints kommer til at spille en birolle, fordi de sidste år handlede deres 2012-førsterundevalg til New England Patriots og siden har fået frataget deres andenrundevalg som straf i forbindelse med førnævnte skandalesag. Derfor drafter Saints først i slutningen af tredje runde som nummer 89, og general manager Mickey Loomis har i alt kun fem valg at gøre godt med.

Cornerback
Saints har forlænget med Jabari Greer for tre sæsoner, men det opvejer langt fra tabet af Tracy Porter og Leigh Torrence. Saints er ramt på dybden på cornerback for bag Greer og Patrick Robinson – en uerfaren starter – er Johnny Patrick bedste kort. Og han har næsten ingen erfaring. Det er et stort problem, for den nye defensive koordinator Steve Spagnuolos filosofi er at skabe pres via de forreste fire og have cornerbacks, der kan dække mand-mand.

Der er god dybde i draften, og Saints bør kunne finde en potentiel startende nickelback i bunden af tredje runde. Coastal Carolinas Josh Norman er en rigtig dygtig atlet, og han er altid i nærheden af bolden, hvilket han 48 forsvarede kast er et rigtig godt bevis på. Også Arizona States Omar Bolden ligner en spiller, der kunne have Saints’ interesse, ligesom Iowas Shaun Prater, der godt nok mangler størrelse men vil kunne bruges med det samme som nickelback.

Læs videre…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *