Draft preview: Miami Dolphins

Miami Dolphins har fået mange hug for deres tilgang til draften og med et valg i top 10, forventer fans en spiller, der kan give holdet et boost på den lange bane. Dolphins holder fire af de første 73 valg i årets draft, og general manager Jeff Ireland er på udkig efter store, fysiske og hurtige spillere. Hvem det kunne være, kan du læse om lige her.

Quarterback
Faktisk fortjener Matt Moore at få en rigtig chance, for kigger man på hans præstation fra sidste år, så førte han Dolphins til sejr i seks af de sidste ni kampe. Moore spillede samtidigt ganske solidt, men han er ikke en spiller, der kan tegne Dolphins’ profil i medierne, og han er næppe en “rigtig” franchise quarterback.

Derfor peger alt mod, at Miami Dolphins vælger Texas A&Ms quarterback Ryan Tannehill med det ottende valg. Hvis altså han er på brættet. Men omvendt forventede alle også, at Miami ville vælge Notre Dames Brady Quinn i første runde af draften i 2007, og ham lod man passere.

Dolphins er dog stærkt interesseret i Tannehill, der har spillet college football under Dolphins’ nye offensive koordinator Mike Sherman. Miami har gentagende gange mødtes med Tannehill, og Texas A&M-quarterbacken ligner et godt fit til Florida-holdet. Den atletiske quarterback med den meget stærke arm mangler fortsat erfaring og har formentligt brug for et år eller to til at vende sig til NFL, men det kan han gøre bag Moore. Venter Dolphins til anden runde eller tredje runde vil Arizona States Brock Osweiler være en mulighed. Quarterbacks og anden runde har dog på ingen måde været en positiv oplevelse for Dolphins historisk set…

Læs videre…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *