Draft preview: Kansas City Chiefs

General manager Scott Pioli vægter college produktion over alt andet, når han drafter. Og de spillere som Chiefs vil se på skal samtidigt være passionerede, arbejdsomme og “vindertyper”, der gør en ekstra indsats på banen og i omklædningsrummet. Generelt er Chiefs i god stand med tilbagekomsten af flere skadede unge spillere, men der er fortsat en del at arbejde på.

Inside linebacker
Chiefs har efterhånden samlet en virkelig god af linebackers gruppe, men der mangler fortsat lige 25 procent, før den er helt perfekt. På ydersiden er Justin Houston og Tamba Hali et par dygtige pass rushers, og i midten spiller Derrick Johnson alle tre downs. Det svage led er Jovan Belcher, der er en dygtig run-stopper, der dog tages af banen på åbenlyse kastedowns, og han er heller ikke nogen stor playmaker. Samtidig er han på vej ind i det sidste år af sin kontrakt.

I første runde vil Boston Colleges Luke Kuechly trods sin manglende erfaring i 3-4 systemet være et perfekt fit. Hans produktion for the Eagles har været nærmest ekstrem (kun tre tacklinger fra NCAA-rekorden), og han er en erfaren passioneret starter. Samtidig  er han fremragende i opdækning, og det betyder, at han kun meget sjældent vil skulle af banen. Hvis ikke Chiefs napper Kuechly i første runde med det 11. valg, så kan Utah States Bobby Wagner i anden eller tredje runde være en anden mulighed. Hold også øje med Audie Cole fra North Carolina State.

Læs videre…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *