Draft preview: Houston Texans

Sidste år leverede General manager Rick Smith en fornem draftklasse og fandt startere i defensive end J.J. Watt og outside linebacker Brooks Reed. Nu skal Smith forsøge at gentage kunststykket, for Houston har brug for hjælp til angrebet, hvor der mangler en starter modsat wide receiver Andre Johnson og konkurrence til den offensive linje, der har mistet flere brikker i free agency.

Wide receiver
Andre Johnson missede ni kampe sidste år på grund af en skade i baglåret, og her var det tydeligt, at Houston ikke har en spiller på blot tilnærmelsesvis Johnsons niveau. Jacoby Jones kan meget vel være have spillet sit sidste snap for Texans, og Kevin Walter gik ned i løn for at beholde sit job som andenreceiver. Derfor: Forvent en Houston-administration, der vil gå efter en wide receiver i første runde af draften med det 26. valg.

Det logiske valg er Baylors Kendall Wright. Kritikere vil sige, at han “blot” er slot receiver, men Wright er så meget andet, og kan spille alle tre wide receiver-positioner. Texans’ opererer med et “precision matchup”-angreb, og Wright vil kunne skabe masser af problemer for både cornerbacks og linebackers. Han har stensikre hænder og har desuden hurtighed til at true forsvarene dybt i banen. Andre muligheder i første runde er Georgia Techs Stephen Hill eller LSUs Rueben Randle. A.J. Jenkins, Illinois og Brian Quick, Appalachian State er muligheder i anden runde. En sleeper som Houston har kig på i de sene runde kunne være Grambling’s Mario Louis.

Læs videre…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *