Draft preview: Green Bay Packers

General manager Ted Thompson er en af ligaens ypperste evaluatorer, og han har bygget Green Bay Packers’ mandskab op gennem draften. Thompson er kendt for at gå udpræget efter “bedste spiller på brættet”-princippet, selvom det dog kan twistes en smule. I år vil Thompson se på spillere, der kan styrke et forsvar, der rangerede som NFLs dårligste i 2011.

Outside linebacker
Clay Matthews er en af NFLs bedste pass rushers, og han kan til tider være dominerende som kun ganske få. Men sidste år lavede Matthews blot seks sacks, og han var ofte det primære fokus for modstandernes blokeringer. Hvis Packers i fremtiden skal have det optimale ud af Matthews, er de nødt til at finde en starter modsat, der kan tage noget af presset af det tidligere førsterundevalg.

Boise States Shea McClellin vil være det helt perfekte fit. Han er en højenergisk type med et eksplosivt antrit, og han er alsidig nok til at spille både rush end og outside linebacker i stedet for Frank Zombo. Utahs States Bobby Wagner mangler størrelse, men han har været produktiv over fire år som starter og har lange, lange arme. Han har fanget Packers’ interesse og vil kunne bruges som rush linebacker og på indersiden.

En Ted Thompson sleeper? Tulanes Dezman Moses i de senere runder.

Læs videre…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *