Draft preview: Detroit Lions

Siden Martin Mayhew blev ansat som general manager i 2008 har Detroit Lions fået et vitamintilskud af talent. Lions er derfor ganske godt besat på de fleste positioner, men der er fortsat brug for at tænke langsigtet på begge sider af bolden. Forvent derfor en draft, der ikke blot fylder et par huller men også tænker på dybden.

Cornerback
De mest barske kritikere vil hævde, at Lions ikke ejer én cornerback med starterkvalitet efter tabet af Eric Wright i free agency. Chris Houston, Jacob Lacey, Alphonso Smith og Aaron Berry er kvarteten, der topper Lions’ depth chart, og de ville ikke få meget spilletid andre steder i ligaen. Derfor er det en topprioritet for Lions at finde mindst en cornerback i de tidlige runder, der kan komme ind og presse på for spilletid og eventuelt starte som rookie. Lions vælger som nummer 23 i første runde, og der kan være flere muligheder.

South Carolinas Stephon Gilmore projekteres til at blive valgt i det område, og han vil være en spiller, som Lions endda kan overveje at handle op efter. Alabamas Dre Kirkpatrick er en anden profil, som også forventes af brættet fra det 17. valg (Cincinnati Bengals) og ned til det 25. valg (Denver Broncos). Begge spillere vil være logiske valg for Detroit med det første valg. Senere er Coastal Carolinas Josh Norman og West Virginias Keith Tandy andre muligheder.

Læs videre…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *