Draft preview: Denver Broncos

Executive vice president of football operations, John Elway, head coach John Fox og general manager Brian Xanders tager i fællesskab beslutningen i Denver Broncos’ “war room”. Dette års draft vil fokusere på forsvaret i de tidlige runder, for Broncos har flere uafklarede spørgsmål.

Defensive tackle
Broncos har i mange år – forgæves – forsøgt at løse problemet på defensive tackle. Brodrick Bunkley var en fremragende run stopper sidste år, men han er nu i New Orleans. Selvom Denver får triceps-skadede Ty Warren tilbage og har forlænget med Justin Bannan, så er der fortsat brug for konkurrence, dybde og startermateriale til fremtiden. Fox har udtalt, at han ønsker mere pres op gennem midten, så de logiske valg i bunden af første runde vil være Penn States Devon Still og Michigan States Jerel Worthy.

Still har uden tvivl det fysiske talent til at blive en dominerende 3-tech. Han er lynhurtig af bolden, kan hamre gennem sit “gap” og har lange arme. Problemet er, at Still er ustabil i sit spil og har en motor, der enten er brandvarm eller iskold. Bust-faktoren er således mere end til stede. Worthy er ligesom Still eksplosiv i sit spil og har desuden fremragende størrelse. Men også han spiller ikke altid med den energi og den passion, man ønsker fra et førsterundevalg. Boise States Billy Winn er en mulighed i de senere runder.

Læs videre…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *