Draft preview: Dallas Cowboys

Dallas Cowboys’ ejer Jerry Jones er den absolutte frontfigur, og han tager de endelige beslutninger i samråd med sin søn, Stephen Jones og med input fra assistant director of player personnel Tom Ciskowski. De sidste to år har Dallas drafted solidt med valg af tackle Tyron Smith, linebacker Sean Lee og Dez Bryant, men Jones har stadig mange huller, der skal fyldes.

Outside linebacker
Et af de huller er på outside linebacker. Anthony Spencer, et tidligere førsterundevalg fra 2006, er franchise tagged og spiller på en etårig aftale i den kommende sæson. Objektivt set har Spencer aldrig helt levet op til sin draftstatus, for selvom han har været solid mod løb, så har han aldrig været den store pass rusher. Derfor vil Dallas se nærmere på spillere, der kan lægge pres på modstanderens quarterback, og Alabama linebacker Courtney Upshaw er et af de navne, der konstant bliver sat i forbindelse med Cowboys.

Upshaw har små hænder og middelmådig armlængde, men han er en stærk, velbygget “bulldog”, der drager sammenligninger med Pittsburgh Steelers’ LaMarr Woodley, selvom han ikke er nær så atletisk. Upshaws værdi er faldende, så et valg af Alabama-linebackeren synes lige nu kun logisk ved en handel ned i første runde. I anden runde er Oklahomas Ronnell Lewis også på Dallas’ radar.

Læs videre…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *