Draft preview: Chicago Bears

Nye ansigter indtager Chicago Bears’ “war room” i år. Phil Emery er ny general manager og bringer tre års erfaring som director of college scouting hos Kansas City Chiefs, og Emery vil arbejde tæt sammen med head coach Lovie Smith om Bears’ draftstrategi. Emery har allerede lavet det første store træk ved at handle sig til Miami Dolphins’ wide receiver Brandon Marshall tidligere i offseason.

Defensive end
Netop på grund af Marshall-handlen er wide receiver-positionen ikke længere et stærkt presserende behov for Bears. Derimod er det på tide, at holdet finder en defensive end, der kan hjælpe Julius Peppers med at jagte quarterbacken, for Israel Idonije er ustabil og spiller på en etårig aftale. I en division hvor man fire gange om året møder Aaron Rodgers og Matthew Stafford er det nødvendigt at kunne lægge pres på, og derfor peger meget på, at Bears vælger en defensive end tidligt i draften.

Med det 19. valg vil Illinois’ Whitney Mercilus være en glimrende tilføjelse. Nogle betegner ham som et “one year wonder” after hans 16 sacks som junior i college, men han har starterkvalitet og et kæmpe potentiale. Venter Bears til anden eller tredje runde, så har de danset lidt med West Virginias Bruce Irvin, og i de senere runder er Missouris Jacquies Smith, Vanderbilts Tim Fugger eller Miamis Oliver Vernon interessante navne.

Læs videre…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *