Draft preview: Carolina Panthers

General manager Marty Hurney har det overordnede ansvar for Panthers’ draft og tager ejer Jerry Richardson med på råd. I dette års draft vil fokus ligge på den defensive side af bolden, hvor der både er behov for at finde startere og skabe dybde.

Defensive tackle
Panthers brugte to tredjerundevalg på positionen sidste år men hverken Sione Fua eller Terrell McClain er playmakers, som Panthers kan regne med på lang sigt. De to kombinerede for blot en enkelt sack, og derfor har Carolina brug for at finde en defensive tackle, der kan kollapse lommen og skabe pres op gennem midten.

Det kunne være Mississippi States Fletcher Cox med det niende valg i første runde. Cox er draftens bedste defensive tackle – måske den bedste af alle linemen – og han har både fantastisk størrelse, hurtighed og bevæger sig exceptionelt godt. Cox kan desuden spille flere positioner på linjen og vil give Panthers flere muligheder. Alternativerne er LSUs Michael Brockers og Memphis’ Dontari Poe, men de er mere run-stoppers end kaosskabende tackles, og det har Panthers i Ron Edwards. Penn States Devon Still er en mulighed i bunden af første runde eller starten af anden.

Læs videre…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *