Draft preview: Buffalo Bills

Buffalo Bills har været særdeles aktive i free agency, og derfor har holdet fået lukket huller på den defensive linje. General manager Buddy Nix og head coach Chan Gailey kan nu koncentrere sig om offensiven, hvor der er nok at tage fat på.

Offensive tackle
Det helt store spørgsmål er, hvem der skal beskytte quarterback Ryan Fitzpatricks blinde vinkel. Demetress Bell er taget til Philadelphia Eagles, men erstatningen Chris Hairston – et fjerderundevalg fra sidste år – har atletiske mangler og er fortsat teknisk meget rå. Buffalo kan vælge at rykke guard Andy Levitre en tak ud, men det skaber bare et nyt problem, så derfor kan Bills meget vel bruge deres førsterundevalg (#10) på en offensive tackle.

Værdien er det store spørgsmål. Iowas Riley Reiff er et populært valg til Bills, men han er mere højre tackle end venstre tackle, og nogle ser ham også som guard. Stanfords Jonathan Martin har værdi til bunden af første runde, så wild cardet kunne blive Georgias Cordy Glenn. Han listes som guard, men mange mener, at han er atletisk nok til at spille tackle. Venter Buffalo til bunden første runde eller starten af anden runde kunne Mississippis Bobby Massie være en attraktiv mulighed.

Læs videre…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *