Draft preview: Baltimore Ravens

Baltimore Ravens’ draftema for i år er at finde dybde til en masse positioner. Derfor kan man forvente, at general manager Ozzie Newsome vil navigere de syv runder i et forsøg på at skaffe så mange valg som muligt. Ravens har 150 spillere på deres draft board men ender ofte med at vælge spillere rangeret blandt de første 100 rangerede.

Offensive linemen
Den offensive linje er Ravens’ helt store akilleshæl, og de kan bruge ekstra hjælp på stort set alle positioner. På venstre side er Bryant McKinnie i det sidste år af sin kontrakt, mens tabet af venstre guard Ben Grubbs også skal lindres på en eller anden måde. I midten er center Matt Birk tilbage, men han er blevet 35 år, og det er tid til at finde en afløser for fremtiden.

Det oplagte valg er Wisconsins Peter Konz, der er draftens bedste center, mens som også kan spille guard. Hans værdi ligger lige nu i den nederste del af første runde, men der er mange hold efter Konz, og derfor risikerer Ravens at skulle handle sig op efter ham. Bliver Baltimore på det 29. valg, så er guard Kevin Zeitler (også Wisconsin) et godt alternativ. En tackle a la Stanfords Jonathan Martin eller Troys James Brown er andre Ravens-muligheder.

Læs videre…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *