Draft preview: Arizona Cardinals

Arizona Cardinals har fortsat et hold, der kan kæmpe med om NFC West-divisionen, men der er fortsat er par huller, der skal udfyldes. Angrebet mangler en spiller, der kan tage presset af wide receiver Larry Fitzgerald, og forsvaret mangler dybde og konkurrence til de forreste syv. Samtidigt er der fortsat spørgsmålstegn omkring den offensive linje.

Right tackle
Cardinals har forlænget kontrakten med Levi Brown, der vil starte på venstre side. Men højre side er fortsat et åbent spørgsmål med Jeremy Bridges som projekteret starter forud for draften. Bridges startede fem af 16 kampe sidste år, men han er ikke startermateriale over en hel sæson, og det er Brandon Keith heller ikke, hvis Cardinals skulle vælge at forlænge kontrakten med ham.

Med det 13. valg i første runde kan Cardinals se på Iowas Riley Reiff, som mange mener vil gøre bedst gavn som højre tackle i NFL. Positionen kan også opgraderes ved et valg af Stanfords guard David DeCastro, der så vil sende den nyligt signede guard, Adam Snyder, til højre tackle.

Læs videre på næste side…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *