Dontari Poe, DT – Memphis

Højde: 6’5 Vægt: 346 pund

Hvis nogen ikke kendte Dontari Poe inden dette års Scouting Combine, slog han med sikkerhed sit navn fast under arrangementet i Indianapolis.

Her leverede den 21-årige spiller fra Memphis nemlig en workout, der går over i historien.

Vanvittig 40 yard-tid
Den 346 pund-kæmpestore forsvarsspiller løb et fantomagtigt 40-yard løb på 4,98 sekunder sekunder og beviste dermed, at han er en vanvittig god atlet, når man medregner, at han er en stor bamse. Ja, faktisk den fjerdetungeste defensive lineman ved The Scouting Combine siden 2000.
– Jeg har aldrig nogensinde set noget som Memphis’ Donatri Poe, har ESPNs draftnik Todd McShay erklæret.

Poe viste også eksplosiv styrke ved at hoppe et vertikalt hop på 29,5 inches og et broad jump på næsten ni feet. Endelig pumpede han vægtstangen flere gange i bænk pres-øvelsen end nogen anden spiller ved The Scouting Combine – nemlig 44 gange.
– Han er nok den mest atletiske D-lineman over 300 pund i draften. Han er atletisk set talentfuld på et fænomenalt niveau, siger en anonym NFL-talentpejder til avisen The Milwaukee Journal-Sentinel.

Det er med andre ikke for ingenting, at Poes navn ifølge nogen iagttagere er indledningen på ordet “Po-tentiale”. For fysisk set har Dontari Poe evnerne til at blive en ny Haloti Ngata eller Vince Wilfork.

Overtænker situationen
Men han er langt fra færdigudviklet som prospekt, hans teknik er ikke i top, og derfor er det endnu for tidligt at sige, hvor god han bliver. Ifølge hans nu tidligere defensive line coach hos Memphis, Mike DuBose, overtænker Poe for ofte situationen, og så skal han være mere ond i sulet og aggressiv. Især hvis han skal være en nose tackle i NFL, hvor han skal lave det beskidte arbejde.

Et andet minus er det faktum, at han ikke har været særligt produktiv hos Memphis, hvor han i 2011 kun blev noteret for 33 tacklinger og et sack.

Men samlet set er han et gudbenådet talent, der har potentialet til at blive en stjerne i NFL, hvis alt flasker sig for ham.

Stats i 2011: 33 tacklinger, en sack

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *