De bedste spillere tilbage i draften

Andendagen af draften begynder ved midnat klokken 0.00.

Her kan du læse, hvad der er tilbage af ”guf” til natten til fredagens anden og tredje runde.

Top 25 – bedste uanset position:

1. OT Cordy Glenn, Georgia – 1B
En stor, stærk lineman, der både kan fungere som højre tackle og guard, og som ved The Senior Bowl beviste, at han potentielt også kan starte som venstre tackle.

2. OG Amini Silatou, Midwestern State – 1C
En lineman, der deler vandene. Silatolu bliver af nogen betegnet som en Pro Bowl-kaliber guard, der minder om en ung Larry Allen, mens andre mener, at han mangler intelligens til at kunne være en faktor i NFL.

3. OT Jonathan Martin, Stanford – 1C
Andrew Lucks oppasser i college football er en atletisk, meget kvik lineman, der dog har været for hypet. Han kan i bedste fald blive en dygtig NFL-starter i NFL, men nogle frygter, at han aldrig bliver mere end en ”swing lineman”

4. TE Coby Fleener, Stanford – 1C
Og videre til Lucks yndlingsmål hos Stanford. Fleener faldt ud af første runde – sandsynligvis fordi flere mener, at han trods sine forrygende, atletiske ”Owen Daniels”-evner ikke er mere end en slot-type/pass catcher.

5. LB Courtney Upshaw, Alabama – 1C
Upshaw var en overgang i spil til top 15, men kan være faldet, fordi holdene har frygtet, at han ikke har det eksplosive antrit til at være en ”big time pass rusher” i NFL. Men han er blevet sammenlignet med en LaMarr Woodley, der selv blev valgt i anden runde.

6. WT Rueben Randle, LSU – 1C
LSU-talentet har blandt andet fået ros af NFL Films’ Greg Cosell. Han er en smidig, hurtig herre, der dog langt fra er poleret, men han fik heller ikke meget hjælp til at præstere i college i LSUs løbeorienterede angreb.

7. WR Stephen Hill, Georgia Tech – 2A
Stephen Hill imponerede voldsomt ved The Scouting Combine, men hans naturlige leje er uden for første runde, hvor han da også blev valgt. Han er lynhurtig og har et kæmpe potentiale, men kan ”buste”, hvis han ikke ender i det rette miljø, hvor han kan udvikle sig.

8. DT Jared Worthy, Michigan State – 2A
Worthy har gode evner til et 4-3-system, men kan også være ”five technique” i NFL. Han har en glimrende størrelse (6’2, 308) og har et godt antrit, men har været ustabil i college.

9. OC Peter Konz, Wisconsin – 2A
Konz er draftens bedste center, og han er god all-round center, men ikke alle hold har været imponerede over hans styrke, og det kan være forklaringen, at han røg ud af første runde. Simpelthen fordi det er spørgsmålet, om han har fysikken at dæmme op for kæmpe linemen som Vince Wilfork og Haloti Ngata.

10. OT Mitchell Schwartz, Calfornia – 2A
Måske draftens bedste, rene højre tackle. Han har størrelsen til at blive en factor på højresiden, efter at han startede som venstre tackle i college. Han er bror til Vikings’ Geoff Schwartz.

11. CB Janoris Jenkins, North Alabama – 2B
12. DE Andre Branch, Clemson – 2B
13. CB Jayron Hosley, Virginia Tech – 2B
14. OT Bobbie Massie, Ole Miss – 2B
15. DT Kendall Reyes, UConn – 2B
16. LB Bobby Wagner, Utah State – 2B
17. DT Devon Still, Penn State – 2B
18. CB Trumaine Johnson, Montana – 2B
19. LB Lavonte David, Nebraska – 2B
20. TE Dwayne Allen, Clemson 2B
21. CB Brandon Boykin, Georgia – 2B
22. NT Alameda Ta’amu, Washington – 2C
23. DE Vinny Curry, Marshall – 2C
24. OT Mike Adams, Ohio State – 2C
25. OG Brandon Brooks, Miami (Ohio) – 2C

LÆS MERE PÅ NÆSTE SIDE…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *