De 20 bedste navne til andendagen

Der er stadig mange, mange store talenter tilbage til andendagen af NFL-draften i en årgang, hvor dybden er imponerende. Blandt andre en potentiel Pro Bowler og en “freak”. Se her hvilke 20 spillere, der er bedst blandt de tilbageværende – ifølge Draftday.dk’s rangeringer.

1. DE Tank Carradine, Florida State 1B
Carradine lavede 11 sacks i 2012, inden han rev korsbåndet over i november. Nu er han atter fit og er draftens bedste, rene “4-3”-pass rushing defensive end. Han kan også være en effektiv outside linebacker i et 3-4-system.

2. QB Ryan Nassib, Syracuse 1B
Ekstremt hårdfør, konkurrencemindet quarterback, der har en “franchise player”-personlighed. Han har spillet i to “Pro Style”-angreb i college, og selvom han ikke har elite-evner, mener nogle eksperter, at han på sigt kan blive en profil i NFL.

3. ILB Arthur Brown, Kansas State 1B
En moderne middle linebacker i NFL, som har hurtigheden til at dække på alle tre downs. Han kan også fungere godt som “Will”-linebacker.

4. WR Justin Hunter, Tennessee 1C
Hunter er blevet sammenlignet med A.J. Green og Randy Moss, som han momentvis minder om. Han taber dog mange bolde, og han er alt for upoleret. Men han har draftens bedste, fysiske talent blandt receivers og har Pro Bowl-potentiale.

5. QB Geno Smith, West Virginia 1C
En quarterback, der deler scouts i to lejre. Nogle er vilde med den samlede pakkede af fysisk talent – størrelsen, kastearmen og de atletiske evner. Andre mener, at han er alt for upræcis til nogensinde at få succes i NFL.

6. ILB Manti Te’o, Notre Dame 1C
Den mest prisvindende college-spiller nogensinde. Te’o er et kæmpe navn – på godt og ondt – der har mentaliteten til at lede et forsvar. Mindre gode fysiske evner trækker dog ned.

7. CB Jamar Taylor, Boise State 1C
En komplet cornerback. Taylor bliver kun bedre og kan starte i mange systemer. Let på fødderne og en god ledertype.

8. S Jonathan Cyprien, Florida International 1C
Cyprien er elsket af mange, fordi han rammer hårdt. Han kan med tiden blive draftens bedste saftey, mener NFL Films’ Greg Cosell. Stort potentiale.

9. RB Eddie Lacy, Alabama 2A
En stor bulldozer. Lacy kan løbe for 1200-1300 yards i NFL, hvis han forbliver fokuseret. Der er spørgsmålstegn ved hans arbejsmoral.

10. OT Menelik Watson, Florida State 2A
Britisk-fødte Watson fra Manchester er en giftig atlet, der er ekstremt mobil af en bamse at være. Men han er meget, meget upoleret.

LÆS MERE PÅ NÆSTE SIDE…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *