Cordy Glenn, OG – Georgia

Georgias Cordy Glenn er en fleksibel offensive lineman, der kan bemande flere positioner på angrebslinjen.

Læs her en profil af den store spiller.

Højde: 6’5 Vægt: 345

Cordy Glenn kan i bedste fald blive en rigtig dygtig venstre tackle. Bliver han ikke det, kan han rykke indvendig og blive en Pro Bowl-kaliber guard.

Sådan et fremtiden – ifølge nogen – for den store lineman, der har potentialet til at starte på angrebslinjens mest krævende position.
– Jeg kan virkelig hjælpe holdene, hvor de end må have brug for det på angrebslinjen, siger Glenn selv.

Uhyre letbenet trods størrelsen
Georgia-spilleren, der startede 14 kampe som venstre tackle i 2011 efter at have startet 13 kampe som guard sæsonen forinden, er bygget som en venstre tackle med en enorm krop, nogle ekstremt lange (35 3/4 inches) og en stor styrke i kroppen.

Han er sjældent let for en spiller af den størrelse at være (40-yard-tid på 4,96 sekunder ved The Scouting Combine) og bevæger sig elegant fra side til side, samtidig med at han er stort set umulig at flytte. Som et andet køleskab bliver han stående – og flytter sig ikke ud af stedet, når han bliver presset. På samme måde kan han, når han vil, dominere på løbespil, fordi han er så stor og stærk.

Lidt for blødsøden
Cordy Glenn har dog en tendens til at spille for oprejst, og derfor har han problemer med de hurtigere defensive linemen. Samtidig er han for blødsøden og dominerer ikke altid, som han burde, men underpræsterer i stedet. Hans arbejdsmoral er heller ikke den bedste.

Men, som han beviste ved The Senior Bowl, har han evnerne til at kunne starte som venstre tackle i NFL, og om ikke andet kan den fleksible lineman være en faktor som guard eller som højre tackle.
– Jeg var overrasket over, hvor godt Cordy Glenn spillede ved The Senior Bowl. Han vil måske være i stand til at blive på tackle-positionen, har en kilde i NFL sagt til Pro Football Weekly.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *