BREAKING: Andreas Knappe signer med Atlanta Falcons

Danmark har atter en spiller i NFL.

Danske Andreas Knappe blev natten til søndag ikke valgt i NFL-draften, men til gengæld lavede danskeren efterfølgende en aftale som undrafted free agent med Atlanta Falcons. Det fortæller han i en sms til Draftday.dk.

Flere hold tilbød danskeren en aftale, men han underskrev altså til sidst en kontrakt med Falcons.
– Jeg har accepteret en deal med Falcons!, skrev han til Draftday.dk i sms’en.

Det betyder, at han bliver en del af holdets træningslejre i de kommende måneder og har en mulighed for at spille sig til en plads i den endelige trup hos Falcons.

Falcons var netop holdet, som den hidtil eneste dansker i NFL, Morten Andersen, spillede for, indtil han i 2007 trak sig tilbage fra ligaen som en Hall of Fame-kicker oven på en legendarisk NFL-karriere. Andersen blev selv valgt i 3. runde af NFL-draften i 1982 af New Orleans Saints.

Andreas Knappe gik på college hos University of Conneciticut og havde haft kontakt med mange interesserede hold i de seneste uger frem mod draften, erfarer Draftday.dk. Trods hans 26 år, der er en moden alder for en rookie, var holdene især vilde med den 6 fod 8 inches-høje dansker rå, naturlige talent.

Han spillede tidligere hos Triangle Razorbacks og Silkeborg Phoenix i den danske nationalliga, men flyttede i 2011 til USA for at spille universitetsfodbold og imponerede så meget, at han blev et attraktivt talent i 2017-draften. Og nu er han altså en del af et NFL-hold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *