Blowjobs, morgensex og “skideture”…

Will Hill var et kæmpe talent, da han landede i college football efter en forrygende high school-karriere, hvor han blev kåret som delstaten New Jerseys ”Offensive Player of Year”.

Hill ankom til University of Florida, fik her en fuldtidsrolle som safety, men har aldrig helt levet op til forventningerne. Og nu risikerer det engang så lovende talent med de ellers så store atletiske evner slet ikke at blive draftet.

Det skyldes ikke mindst hans åbenhed på Twitter.

En lang række ”tweets” på den lukkede konto @Trill_SG – der tilsyneladende er skrevet af Will Hill – fortæller nemlig åbenlyst, hvorfor talentspejdere i NFL mener, at Hill er et kæmpe problembarn. Eller en omgang ”rod”, der ”kan falde helt ud af draften”, som en anonym NFL-kilde har sagt til Pro Football Weekly.

Websitet ”Everydayshoudbesaturday.com” har samlet de mange opsigtsvækkende tweets sammen, der blandt andet inkluderer et billede af Will Hill i bar overkrop med armene i vejret og to bikinipiger omkring sig. Og så er der de mange kommentarer fra Will Hill, som han har skrevet til dem, der følger ham.

Sidder lige og skider…
For eksempel følgende tweet oversat til dansk fra Twitter-sprog:

”Sidder og skider i lufthavnen.”

Der er også den her:
”Det er sjovt som bare fanden, når en neger betaler en prostitueret sex, og hun giver ham pengene tilbage.”

Og den her:
“Det føles fantastisk at få massage af en PR-chick og en sort chick på samme tid.”

Eller hvad med:
”Jeg har brug for en bitch, der kan komme og sutte mig – og lad ikke noget ramme sengen, bare slug.”

Og så er der også:
”God morgen, Amerika. Dagen er allerede begyndt skørt. En chick har lige tilbudt mig noget røv, hvis jeg vil massere hendes venstre bryst.”

Eller den her:
”Den er 6.36 om morgenen, og jeg hører et fucking bank på min dør. Og jeg tænker: Hvem fanden er det, der kommer og opdager mit første knald på dagen?”

Ja, Will Hill har et meget udadvendt liv, men når ret, skal være ret, hævder han, at hans konto er blevet hacket, og at han ikke selv har skrevet de mange opsigtsvækkende tweets.

Draftday.dk har dog været i kontakt med en anonym kilde tæt på University of Florida, der selv har talt med Will Hill, og vedkommende fortæller, at det er sandsynligt, men næppe rigtigt, at Hills konto er blevet hacket. Og vedkommende fortæller også, at ingen folk eller fans omkring universitetet tror på, at det var en anden end Will Hill, der sendte de mange tweets om toiletbesøg, sex om morgenen og blowjobs.

Hvem, der har ret, vides ikke. Men uanset hvad risikerer Will Hill slet ikke at blive draftet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *