Blog: 5 tanker om draften 2.0

Midt i produktionen af draft previews trænger flere og flere spørgsmål sig på her med kun 16 dage til NFL-draften 2012 sparkes i gang. Her er fem tanker, som jeg tumler med lige nu.

5. Hvor lander Luke Kuechly?
Jeg har store kvaler med Bostons tackling-maskine Luke Kuechly. Han er en fantastisk spiller med en utrolig produktion, lederevner, fart, you name it. Men jeg kan simpelthen ikke finde ud af, hvor højt han vil blive valgt.

Jeg har længe været fortaler for, at Carolina Panthers napper Kuechly, for de har haft store problemer på linebacker-positionen de seneste år. Problemet er bare, at Panthers har så mange andre behov (DT, DE, WR), og linebacker-positionen er rent værdimæssigt ikke i høj kurs. I min sidste mock havde jeg Kuechly til Kansas City Chiefs, og det kan også være, han ender der. Det vil give dem en frygtelig god gruppe af linebackers.

Seattle er også en mulighed, men mine kilder siger, at de pt. har andre spillere, som de kigger på før Kuechly.

Og hvem er der så?

Philadelphia Eagles og Cincinnati Bengals er mine to “floors” for Kuechly, men igen – det strider mod de kilder, jeg stoler på. De nævner intet om Kuechly… Jeg er i vildrede men tror ikke, Kuechly falder ud af top 17.

4. Bold prediction #2: Max. tre wide receivers i første runde
Søren har tidligere sagt, at wide receivers falder i draftens øverste runder, og meget tyder på, at han endnu en gang får ret. Som jeg ser det lige nu, vil der maksimalt blive valgt tre wide receivers i første runde, og det vil ikke overraske mig, hvis kun Justin Blackmon og Michael Floyd får deres navn kaldt på førstedagen. Kendall Wright er den store “ubekendte”.

Hans DNA (tape) er til et valg i første runde, men NFL-hold kan notorisk finde wide receivers i de senere runder. Derfor er han ikke et lock blandt de 32 første. Stephen Hill ligner mere og mere et andenrundevalg, og det samme gør Reuben Randle og Mohamed Sanu.

Læs videre…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *