Blog: 5 Good Guys i NFL-draften

Vi ved, hvem der er de største talenter i draften. Men hvem er de bedste “good guys”, som trænerne gerne vil have på banen, fordi de har nogle fantastiske, personlige egenskaber og stærke lederevner? Draftday.dk kommer her med fem bud på “good guys” i 2015-draften.

QB Marcus Mariota, Oregon
Det flyder over med roser vedrørende mennesket Marcus Mariota. NFL-hold, der har interviewet Oregon-stjernen før draften, fortæller, at Mariota har imponeret under interviews frem mod draften. Én kilde siger til The Bleacher Reporter, at Mariota bruger lige så mange kræfter på at være en god person, som han gør på at være en god quarterback, hvilket er vigtigt i en tid, hvor NFL er under pres efter mange uheldige sager uden for banen.

Og draft-eksperten Nolan Nawrocki beskriver Mariota som en spiller, der har nogle helt særlige, menneskelige kvaliteter, som er ydmyg, autoritetstro, men som også kan lede et hold, og som medspillerne gerne vil følge. Han beskrives som en quarterback, der er moden, kvik og ansvarlig, og som møder tidligt for at studere modstanderne på optagelser, og som går sent.

WR Chris Conley, Georgia
Conley bliver formentlig end ikke valgt blandt de første ti wide receivers i draften, men Georgia-talentet har nogle helt særlige, personlige egenskaber, som er blevet bemærket og rost. Receiveren, der ved The Scouting Combine hoppede det højeste vertikale hop (45 inches) i et årti, er ekstremt motiveret, uhyre arbejdsom og har kun ét mål for øje: At blive så god, som han kan blive.

Conley, der er søn af en lærer og en militærmand, beskrives som en fyr, der virkelig gerne vil lære af trænerne, som har store lederevner, og som har imponeret holdene under de personlige interviews i tiden frem mod draften. Han er kvik og hårdfør og vil som nyuddannet journalist hos Georgia have en større forståelse for medievirakken i NFL.

OG A.J. Cann, South Carolina
Cann, der i december blev uddannet i afrikansk-amerikanske studier, beskrives som en fyr med enestående, personlige egenskaber. Han er energisk, inspirerende og kan sætte gang i et hold, der har brug for et moralsk boost. Ifølge Nolan Nawrocki studerer Cann spillet meget detaljeret i forsøget på at blive bedre,

og på banen er han ifølge Lance Zierlein fra NFL.com en spiller, der er så disciplineret, at han sjældent bliver straffet for dumme kendelser. En kilde siger til The Milwaukee Journal-Sentinel, at Cann er meget “konkurrenceminded” – altså at han vil knokle hårdt for at vinde.

ILB Eric Kendricks, UCLA
Kendricks’ evne til at udvikle sig som football-spiller og forstå nuancerne af spillet bliver ikke mindre imponerende af, at han i sin tid hos UCLA spillede for to forskellige head coaches, tre forskellige defensive koordinatorer og tre forskellige positions-trænerne. Han har ifølge flere iagttagere en  fremragende personlighed, og han forstår, hvad der kræves af ham i NFL – hans bror, Mychal Kendricks, er linebacker for Philadelphia Eagles. Han er respekteret af holdkammeraterne, er ekstremt motiveret og viljestærk og kender alle holdkammeraterne i forsvarets opgaver. Han beskrives som en træner i forsvaret, der gør medspillerne bedre.

ILB Jake Ryan, Michigan
Ryan er en klassisk Big Ten-linebacker, der er virkelig hårdfør og konkurrenceminded, og som elsker, når det bliver beskidt, når græsset sidder fast i hjelmen, og skulderbeskytterne er skubbet ud af kurs. Han har en fantastisk energi og attitude, men er samtidig en respekteret holdspiller, som har en stærk arbejdsmoral.

Det siges, at han bruger masser af tid på at studere modstanderne på optagelser, og Ryan har samtidig to år i træk været holdkaptajn hos The Wolverines. Men ikke nok med det: Han var også holdkaptajn på det ene hold ved The East-West Shrine Game, og han vandt “The Pat Tillman Award”, der gives til den spiller, der bedst kendetegner dyder som sportsmanship og intelligens.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *