Blog: 10 tanker om andendagens valg

Andendagen af draften er i bogen, og her er 10 tanker om valgene i anden og tredje runde.

1. Raiders tog som ventet Derek Carr
Helt som ventet valgte Oakland Raiders quarterback Derek Carr i toppen af anden runde (36). Flere insiders havde i dagene op til draften sat Raiders i forbindelse med Carr, som holdet angiveligt ville have valgt i første runde, hvis de havde handlet ned. Jeg synes stadig, det er højt for Carr, der ofte kommer i problemer, når presset i lommen bliver stort. Det gør det ofte i NFL. Til alt held kan han lære bag Matt Schaub og behøver ikke komme i kamp lige foreløbig.

2. Jimmy Garoppolo som Bradys afløser?
New England Patriots var i markedet for en ung quarterback som potentielt kan afløse Tom Brady på sigt. Som Patriot-fan havde jeg dog håbet på en anden en Eastern Illinois’ Jimmy Garoppolo. Godt nok har Garoppolo en hurtig afvikling af sit kast og er præcis på de korte og mellemlange ruter, men én af de ting som Brady er fantastisk til, er at bevæge sig i lommen, gå gennem sine reads og eksekvere under pres. Her har Garoppolo meget at lære, men det får han forhåbentligt også tid til.

3. 49ers tænkte igen på fremtiden
Sidste år valgte San Francisco 49ers running back Marcus Lattimore og defensive end Tank Carradine til trods for at de var skadede. Begge sad ude hele 2013 men vil få roller i den kommende sæson. Fredag tænkte 49ers igen på fremtiden, da de valgte running back Carlos Hyde i anden runde og skadede Clemson guard Brandon Thomas med det sidste valg i tredje runde (100). Hyde er en stor, stærk powerback (6’0/230), der vil få snaps i den kommende sæson, men på sigt er han fremtidens mand og Frank Gores afløser. Thomas havde andenrundepotentiale, inden han rev korsbåndet over i forbindelse med en workout. Nu får han lov til at sidde hele 2014 og kan bidrage i 2015. Godt set og klogt drafted af 49ers.

4. Gode fits for Sankey og Hill
Når vi er ved running backs så lander Bishop Sankey og Jeremy Hill i rigtig gode situationer. Sankey blev valgt af Tennessee Titans, hvor kun Shonn Greene står i vejen for et starterjob, og jeg forventer, at Sankey vinder det i løbet af sæsonen. Hill, der havde røde flag på grund af personlighed, landede hos Cincinnati Bengals (surprise), hvor han skal forme et one-two punch med Giovani Bernard. Valget betyder formentligt et exit for BenJarvus Green-Ellis.

5. St. Louis Rams’ plan er klar
Med valget af running back Tre Mason i tredje runde understregede St. Louis Rams, at de er og bliver et løbehold. Holdet har allerede Zac Stacy, men ved at tilføje Mason får de en lignende spiller, der kan aflaste sidste års super-rookie. Mason er hamrende hårdfør, og han kommer til at passe godt i det koncept, som Rams vil praktisere i den meget fysiske NFC West.

Læs videre på næste side

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *